CHUN kemiksi saplı bıçak Şef Dilimleme Yardımcı Santoku Cleaver Japon Yüksek Karbonlu Bıçaklar El Yapımı Tam Tang Kolu Mutfak Kasap
Ayrıntılar Açıklama
Doğal Tavuk Kanadı Ahşap
Doğal tavuk kanadı ahşap sapı, benzersiz dokusuyla ünlüdür ve rengi ve dayanıklılığı artırmak için yüksek sıcaklıkta sızdırmazlık mumu ile kürlenir.
Dalgalı sap tasarımı
Yapay tasarıma göre, dalga şeklindeki tutamak kaymayı önlemek ve rahat hissetmek için kullanılır.
Bakır perçinler
Luban Gemisi.Sağlam, dayanıklı ve paslanmaya karşı dayanıklıdır.
Dövme çekiç deseni
Yüksek sıcaklıkta dövme işleminden sonra çeliğin yoğunluğu ve saflığı iyileştirilir, böylece çeliğin sertliği ve tokluğu büyük ölçüde iyileştirilir.
Manuel su frezeleme
Bıçak elle su öğütme ile yumuşatılır, bıçak pürüzsüz, keskin, kesilmeye karşı dayanıklıdır ve öğütülmesi kolaydır.
Bıçak Açısı | >60° |
Bıçak Tipi | Şef Bıçakları |
Uygulama | Sashimi Somon Suşi Balık Sebze Meyve Sığır Nakiri Cleaver |
Üretim Yöntemi | EL yapımı |
Marka Adı | CHUN |
Kaynak | Anakara Çin |
Sahneler | Ev Mutfağı, Bar, Restorant, Piknik |
Özellik | Çevre dostu, Balıkları kesin ve sebzeleri kesin |
Çok fonksiyonlu | doğramak, Dilimleme, soyma, Sikişmek, oymacılık, Dolgu, dilimlemek, Kıyma |
Bıçak sapı Tasarımı | Ergonomik Kavrama Tasarımı |
Malzeme | Metal |
Model Numarası | MCD129'NIN sohbeti |
boyut | 7 inch |
Sap Uzunluğu | 10cm |
İşlev | Et Dilimleme Bıçağı Nakiri Kiritsuke Cleaver Bıçak |
Tarz | Japonca |
Özellikler | Süper Anti Pas ve Dayanıklı Keskin |
Keskin Bıçak | Evet |
Bıçak Malzemesi | Karbon Çeliği |
Bıçak Uzunluğu | 19,5 cm |
Yorumlar
Yorum yaz
Bunu da beğenebilirsin